NL |  ENG
Diving in the area St Tropez Cavalaire Port Cros
Diving in the area St Tropez Cavalaire Port Cros

Duikvakantie in het zuiden van Frankrijk :

Duikvakantie aan de franse côte d

Wij bieden duikvakanties aan tegen aantrekkelijke tarieven en in een privé sfeer (max 6 duikers op de boot).

We organiseren een duiksafari langs enkele van de mooiste duiksites die de Côte d’Azur te bieden heeft. Jullie hebben misschien gehoord van de prachtige duiklocaties Cavalaire en Port Cros?  
Wij bevinden ons in een van de mooiste duikplaatsen aan de mediterane kust, vlak bij enkele bekende natuurreservaten (Port Cros, L'Escalet,...) en scheepswrakken (onder andere de TOGO en de Rubis).

Voor het duiken staat er een boot met schipper ter beschikking.  De boot, een Cap Camarat 7.5, is een motorboot voorzien van 250 pk buitenboord motor die snel overal kan geraken en vlot in en uit de havens kan. Het is een relatief kleine boot die als voordeel heeft dat je met kleine groepen kan duiken (max 6 personen).

Door de mogelijkheden die we aanbieden, is het ook heel fijn voor een koppel of gezin, waarvan niet iedereen duikt, bij ons op vakantie te komen.  Wij zijn flexibel in wat wij aanbieden, doordat we alles zelf in de hand hebben en zonder tussenpersonen werken, en we een prachtige vakantie kunnen bieden voor iedereen.  De rest van het gezin kan meegaan en tijdens het duiken snorkelen, zonnebaden op het dek, bij het heen of terugvaren kan er getubed worden (op een opblaasbare boei achter de boot getrokken worden) of het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon aan het zwembad te blijven en daar te genieten van de zon.  

 

*  Vraag ons om meer informatie al naargelang de verblijfsplaats, het aantal personen en de gewenste periode.

*  Indien een privé studio gewenst is, kan dit tegen een meerprijs.

*  Minimum 4 duikers per week, maximum 6 duikers.

Indien jullie met meer dan 6 duikers willen gebruik maken van onze service, neem dan gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Indien jullie op vakantie komen naar Aux Merveilleux en je geen dive budy hebt, neem dan  gerust contact op.  We kunnen je altijd voorzien van een dive buddy.


Kom je niet aan 4 duikers voor een week, geen probleem.  We kunnen je altijd een aangepast programma voorstellen.

Indien Aux Merveilleux volzet is, kunnen we steeds andere verblijfsmogelijkheden voorstellen bij mensen die wij persoonlijk kennen, zodat jullie zeker en vast ook een mooi verblijf hebben.


Komen jullie reeds op vakantie naar de streek met een mobilehome/caravan of verblijven jullie ergens in de streek en wil je toch gebruik maken van onze diensten, neem gerust contact op.

 

Vul onderstaand contact formulier in voor meer informatie!

Duikvakantie aan de franse côte d
duiken nabij Cavalaire
duiken nabij Cavalaire
duiken nabij Cavalaire en Port Cros
duiken nabij Cavalaire en St Tropez
duiken nabij Cavalaire en St Tropez
duiken nabij Cavalaire en St Tropez
duiken nabij Cavalaire en Port Cros
duiken nabij Cavalaire en Port Cros