NL |  ENG

Trouwen aan de Côte d'Azur in Golf van St Tropez

Wie droomt er niet van?   
   T
rouwen op een wijndomein,
   trouwen in sfeervol Frans bergdorpje met oude straatjes en prachtige uitzichten,

   trouwen op een zonovergoten strand terwijl de zon langzaam in de zee ondergaat,
   trouwen op een prachtig provençaals domein naast een zwembad,...


Veel bruidsparen kiezen vaak toch voor een traditioneel feest, omdat een bruiloft organiseren in het buitenland vaak te ingewikkeld lijkt.

Wij hebben echter een heleboel contacten hier aan de Côte d'Azur zodat een trouwfeest organiseren in de buurt van St Tropez geen probleem is voor ons.   Met een zeer afwisselend landschap van zee, stranden en wijngaarden is dit de ideale plek om een bruiloft te houden.  We zorgen er voor dat jullie een onvergetelijk feest hebben! 


Wij regelen een bruiloft die uniek is en bij jullie past, waarbij familie en vrienden volop mogen meegenieten van jullie grote dag.


Maar hoe pak je dat aan?  Wat is er mogelijk?  Kan dit ook voor een acceptabele prijs?


Wij beantwoorden graag jullie vragen en geven uitleg over wat wij jullie kunnen aanbieden.

Alvast wat praktische informatie over trouwen aan de Côte d'Azur 

Voor de wet trouwen in een dorpje hier aan de Côte d’Azur is meestal niet mogelijk.  Daarvoor moet je moet er voor een bepaalde tijd gedomicilieerd zijn, of een familielid in de eerste graad moet dit zijn.  


Wat wel mogelijk is, is dat jullie hier een viering gaan hebben gevolgd door een mooie receptie en een feest.   Als jullie willen dat het een kerkelijk huwelijk is, moeten jullie zelf een pastoor of geestelijke zoeken die mee wil komen naar het zuiden om het huwelijk in te zegenen.  De franse pastoors hebben spijtig genoeg afgesproken dat dit niet meer doen voor mensen van buitenaf.  Wat wel mogelijk is, is dat we jullie helpen in de organisatie van een “cérémonie laïque”.  Dit is een viering, geleid door een ceremonieleider, waarbij mooie teksten kunnen worden voorgedragen, toespraken gehouden kunnen worden, er een uitwisseling van ringen kan gebeuren en alles prachtig omkaderd  door (live)muziek.

Hoe jullie je dag willen invullen, hangt helemaal van jullie wensen af.  We hebben goede contacten met een aantal traiteurs, restaurants en stranden.  We weten bij wie we moeten zijn om de ceremonie in goede banen te leiden en welke bloemiste/decoratrice kan zorgen voor een prachtige aankleding.  We kennen persoonlijk vrij goed de Nederlandse/Belgische eigenaars van een prachtig wijndomein bij ons in de streek.  En een heel aantal beroepsmuzikanten  uit de streek kunnen we beschouwen als persoonlijke vrienden.   De perfecte muzikale omkadering hebben is dus geen enkel probleem, in geen enkel muziekgenre.   


Wij hebben dus een heleboel contacten, zonder tussenpersonen, en kunnen zorgen voor een prachtig feest voor elk budget.

Welk budget?  Dat hebben jullie zelf in de hand.  Alles hangt af van de locatie, de decoratie, aard van het eten, de animatie, …  dus hoe formeel of informeel en chic of casual jullie het willen maken.

Contacteer ons voor meer informatie voor de organisatie van jullie trouwfeest hier in de Baai van St Tropez!