NL |  ENG

Boottocht in de Baai van St. Tropez 

De Baai van St. Tropez is één vaan de bekenste plaatsen aan de Cote d'Azur.

Elk jaar komen er grote jachten van overal ter wereld hier naar toe en brengen er verschillende tv-sterren en jet setters in deze streek hun vakantie door.

Wij organiseren hier een namiddag uitstap met een kleinere motorboot waarbij we verschillende activiteiten combineren. We varen een rondje in de haven van St. Tropez, zodat je het dorpje ook even kan bewonderen vanaf het water. We passeren langs de grote jachten die afgemeerd liggen in de haven.  Buiten de haven liggen er zelfs nog grotere jachten die zo groot zijn dat ze niet meer in de haven passen.

Later passeren we de grote villa's die zich langs de kustlijn bevinden om dan tot rust te komen in de Baai van Brigitte Bardot.  Ze woont nog steeds in een huisje vlak aan het strand en dat goed afgeschermt is door een rif.  Hier kan ook fijn gezwommen of gesnorkeld worden of simpel weg gewoon genieten van een glaasje wijn, al zonnend op het dek.

Op onze terugweg passeren we nog even langs Port Grimaud of St. Maxime en kunnen we deze fijne namiddag afsluiten in de haven van Marines de Cogolin.

varen langs een prachtig jacht in de Baai van St Tropez
vlak langs een prachtig jacht varen
vaarplezier voor iedereen
vaarplezier voor iedereen
avondzon in de baai van St Tropez
avondzon in de Baai van St Tropez