NL |  ENG

Verblijf in een sfeervol gastenverblijf : Aux Merveilleux in Grimaud

Verhuur studios en appartementen in de golf van st. tropez, bij aux merveilleux ben je op de juiste plaats. www.aux-merveilleux.com voor meer info.

Verblijven in Aux Merveilleux, een prachtige maison d’hôtes in het pittoresque Grimaud.

Je verblijft op enkele km van de mooiste stranden, gezellige dorpjes, lekkere restaurantjes, het modaine St Tropez,… op een prachtig, afgesloten domein.

De 4 studio's en het appartement zijn heel ruim en bieden een prachtig zicht over de heuvels en de wijngaarden. Ze zijn allemaal sfeervol en luxueus ingericht.

Er zijn drie studio's van 35 m² voor twee personen: de Romantique, Plein Soleil en Elégance.  In elke studio kan zonder problemen een extra eenpersoonsbed worden bijgezet. 

Er is een studio voor vier personen van 45 m² met een apart kamertje bij met een stapelbed voor twee kindjes: de Rêve.  Deze studio kijkt uit op het prachtige banaanvormige overloopzwembad.

verhuur studios en appartementen in de golf van st tropez, gemeenschappelijk verwarmd zwembad, bbq ...   bij aux merveilleux in grimaud ben je op de juiste plaats. bezoek ook www.aux-merveilleux.com voor meer info

De Merveille is een prachtig duplex appartement van 90 m² Er is een mooie leefruimte, een gezellige keuken, een prachtig terras, een suite met aaneensluitende badkamer en toilet, een mezzanina met dubbel bed en eenpersoonsbed, een twee badkamer en een tweede aparte toilet.

Tarieven: studio van 35 m²: vanaf 110 euro/nacht
              studio van 45 m²: vanaf 120 euro/nacht
              appartement van 90 m²: vanaf 190 euro/nacht

Overal is een ruim en gezellig terras waar je fijn kan tafelen.  Aan het grote verwarmde overloopzwembad kan je volledig tot rust komen onder de zuidfranse zon op een van de design ligbedden of de sfeervolle hemelbedden.  Vanop het terras is er een onvergetelijk uitzicht over de heuvels van het Massif des Maures.

Informeer naar de details en de beschikbaarheid!

Kijk ook op onze ander website voor meer informatie en foto' s: www.aux-merveilleux.com

 

Aux Merveilleux verhuurt volledig ingerichte studios en appartementen . Gelegen in Grimaud zuid Frankrijk met zicht op de wijnvelden vanop je teras. Aux Merveilleux is centraal gelegen in de baai van St. Tropez aan de franse Côte d azur.
Genieten in de baai van St. Tropez, dit kan in een van onze studios of appartementen vanop het terras in de zon. Aux Merveilleux te grimaud is de plaats voor je vakantie bestemming in het zuiden van Frankrijk
Vakantie in het zuiden van Frankrijk in de baai van St. Tropez, reserveer een van onze studios of appartementen aan de côte d azur.